Lahja tyttöystävälle tai vaimolle - ei se ole niin vaikeaa
Uutiset

Lahja tyttöystävälle tai vaimolle - ei se ole niin vaikeaa

No joo, tiedetään. Onhan se aika hankalaa. Tyttöystävän tai vaimon merkkipäivä on tärkeä asia, jota ei sovi koskaan unohtaa. Samaan aikaan se saattaa kuitenkin aiheuttaa vähintään lievää paniikkia, sillä lahjan ostaminen on yleensä vaikeaa. Sitä haluaa aina onnistua, mutta lahja tyttöystävälle tai vaimolle tuntuu usein mahdottomalta tehtävältä. Millainen lahja on sitten onnistunut?

Lahja tyttöystävälle - näin onnistut

Hyvä lahja on sellainen, joka ilahduttaa ja joka tulee ahkeraan käyttöön. Yleensä voidaan myös sanoa, että lahja on onnistunut silloin, kun se on yllätyksellinen (positiivisesti). Muokkiksen lahjojen avulla pystyt yllättämään ja tuomaan hymyn huulille. Useimmiten lahjamme myös koskettavat ja pienet ilon kyyneleethän eivät koskaan ole pahitteeksi niin lahjoissa kuin arjessa ylipäänsä.

Pohdi siis sitä, mistä vaimosi tai tyttöystäväsi pitää. Lähde sitä kautta pohtimaan, minkälaisesta lahjasta hän yllättyisi ja pyri tuomaan lahjaan jotain henkilökohtaista. Syntymäpäivä tai muu merkki päivä on aina erinomainen mahdollisuus osoittaa, kuinka paljon hänestä välität, mutta älä unohda muitakaan päiviä. Yllätyslahja arjen keskellä saattaa koskettaa jopa enemmän kuin syntymäpäivälahja.

Lahja tyttöystävälle, jolla on lemmikki

Muokkisesta löytyy useita lemmikkiaiheisia tuotteita, jotka voi personoida oman lemmikin mukaan. Suosituimpia tuotteitamme ovat muun muassa:

Kissamuki

Ovimatto

Sohvatyyny

Termospullo

Lemmikki on aina tärkeä perheenjäsen ja siksi lemmikkeihin liittyvät lahjat koskettavat ja ilahduttavat.

Lahja tyttöystävälle tai vaimolle, joka on äiti

Jos syntymäpäivää tai muuta lahjaa suunnitellaankin äidille, suunnittelussa ovat mukana myös lapsukaiset. Silloin lapsen askartelut tuovat erinomaisen lisän myös lahjan suunnitteluun. Jokainen meistä tietää, että lapsen taideteos merkkipäivänä on aina onnistunut lahja, mutta kortissa tai paperissa piirustus voi unohtua kuitenkin merkkipäivän jälkeen.

Valikoimassamme on kuitenkin tuotteita, jossa voit painattaa lapsen (tai oman) taideteoksen suoraan mukiin tai t-paitaan/collegepaitaan. Tällöin piirustus ilahduttaa aina, kun tuotetta käytetään. Tutustu alla olevista linkeistä, näihin tuotteisiin:

T-paita omalla piirustuksella

Collegepaita omalla piirustuksella

Muki omalla piirustuksella

Lahja tyttöystävälle tai vaimolle, joka pitää sinusta (tietenkin)

Jos pohdit asioita, joista puolisosi pitää, olet ehkä unohtanut sen tärkeimmän. Sinut!

Teidän yhteinen matkanne on varmasti hänelle arvokas ja siksi rakkauteenne perustuva lahja toimii takuuvarmasti. Huumoriakin saa olla mukana! Alla listaamme muutamia suosikkeja, jotka sopivat tähän tarkoitukseen:

Toisiaan ärsyttäen -muki

Missä sinut tapasin -sydänkartta taulu

 

Toivomme, että löydät valikoimastamme sopivan lahjan tyttöystävälle tai vaimolle. Voit aina olla myös yhteydessä meihin kauppa@muokkis.fi jos tuntuu, että ihan sopivaa tuotetta ei löytynyt. Voimme usein lisätä tuotteita valikoimaamme asiakkaiden toiveesta nopeallakin aikataululla tai tarvittaessa hienosäätää olemassaolevia tuotteita. 

Ole siis rohkeasti yhteydessä!

 

 

Edellinen
Lahjaidea hukassa? Tässä ovat Muokkiksen TOP3-suosikit!
Seuraava
Lahja miehelle tai poikaystävälle - tsekkaa ainakin nämä!