Lahja miehelle tai poikaystävälle - tsekkaa ainakin nämä!
Uutiset

Lahja miehelle tai poikaystävälle - tsekkaa ainakin nämä!

Miehen tai poikaystävän merkkipäivä voi laittaa aivonystyrät koville. Mikä olisi sellainen lahja, joka ilahduttaisi tai yllättäisi? Lahjan ostaminen ei ole koskaan helppoa, mutta näillä ohjeilla saatat löytää jotain kivaa lahjaksi. Lahja miehelle tai poikaystävälle lähtee liikkeelle suunnittelun kautta.

Lahja miehelle tai poikaystävälle - näin onnistut

Pohdi ensin, minkälaisia asioita miehesi tai poikaystäväsi harrastaa tai minkälaisista asioista hän innostuu. Itse suunniteltu personoitu lahja nämä asiat huomioiden iskee tunteisiin ja ilahduttaa sen vuoksi. Lisäksi kun käytät mielikuvitustasi lahjan suunnittelussa, miehen lahjasta tulee täysin ainutlaatuinen ja siksi koskettava. Annamme seuraavaksi muutamia esimerkkejä lahjoista, jotka toimivat varmasti.

Lahja miehelle, joka pitää autoista

Auto on tietysti "ihan kiva" lahja, mutta usein yli budjetin. Jos etsinnässä on kuitenkin lahja miehelle, joka pitää autoista, valikoimastamme löytyy tähän ihan kiva tuote. Voit nimittäin tilata meiltä t-paidan tai collegepaidan, johon painetaan tyylikäs ja minimalistinen valitsemasi kulkuneuvo ja lisäksi haluamasi teksti. Kulkuneuvoja löytyy aina nostureista linja-autoihin ja traktroista purjeveneeseen. Emmekä halua turhaan väittää, että nämä tuotteet sopivat vain miehelle. Molemmat tuotteet ovat erinomaisia vaihtoehtoja, kun etsinnässä on lahja naiselle. Löydät tuotteet näistä linkeistä:

Isi ratissa t-paita

Isi ratissa collegepaita

Lahja miehelle tai poikaystävälle, joka on kätevä käsistään

Moni mies tunnetaan siitä, että hänellä on työkaluja enemmän kuin tarpeeksi. Sitä varten olemme luoneet t-paidan, joka on erinomainen lahja miehelle, joka on kätevä käsistään. Tämänkin paidan minimalistinen printti toimii tyylikkäänä elementtinä, jota voit rikastuttaa omalla tekstillä mielikuvituksesi mukaan. Toisaalta moni mies tunnetaan myös siitä, että asiat hoituvat (ainakin jossain vaiheessa). Isä hoitaa -paita sopii jokaiselle miehelle, joka hoitaa asiat varmasti ja tyylikkäästi. Alla linkit näihin tuotteisiin:

Isi korjaa t-paita

Isä hoitaa t-paita

Lahja miehelle, joka on isä

Jos etsit lahjaa isälle tai papalle, silloin apunasi on myös pienempiä suunnittelijoita. Siinä tapauksessa voit laittaa pienokaiset askartelemaan ja painattaa heidän piirustuksensa suoraan mukiin tai paitaan. Lapsen askartelut ihastuttavat aina ja siksi ne toimivatkin täydellisesti printteinä.

Collegepaita omalla piirustuksella

Muki omalla piirustuksella

Jos askartelu ei innosta, voit luoda kivan mukin tämän tuotteen avulla. Keksi vain neljä ominaisuutta miehestäsi, joita arvostat ja luo sanakirjamuki juuri hänestä.

Lahja miehelle tai poikaystävälle, jolla on lemmikki

Jos haussa on lahja miehelle ja hänellä on lemmikki, olet saapunut oikeaan paikkaan. Valikoimassamme on paljon lemmikkiaiheisia tuotteita. Lemmikit ovat tärkeitä perheenjäseniä ja heihin liittyvät tuotteet koskettavat aina lahjansaajaa. Tässä suosituimmat tuotteemme lemmikkeihin liittyen:

Kissamuki

Ovimatto

 

Toivomme, että näillä ohjeilla sopiva lahja miehelle löytyy helpommin. Mikäli et löydä oikeanlaista tuotetta, laita meille viestiä kauppa@muokkis.fi. Lisäämme uusia tuotteita viikoittain ja luomme uusia tuotteita mielellämme nopeallakin aikataululla asiakkaidemme toiveista.

Edellinen
Lahja tyttöystävälle tai vaimolle - ei se ole niin vaikeaa
Seuraava
Tervetuloa Muokkikseen - Anna yllätyksellinen lahja ystävälle