Kuvassa on ovimatto asiakkaan valitsemilla kuvilla, joka on erinomainen personoitu lahja.
Uutiset

Tilaa personoitu lahja Muokkikselta - yllätä läheisesi

 

Kun etsit täydellistä lahjaa, on tärkeää löytää jotain, joka todella koskettaa saajaansa. Muokkiksen personoidut lahjat ovat loistava tapa tuoda esiin ajatus ja vaivannäkö lahjan takana. Persoonallinen lahja yllättää ja koskettaa samaan aikaan ja juuri siksi Muokkis on olemassa.

Muokkis – Persoonallisia lahjoja kaikille

Muokkis on verkkokauppa, joka erikoistuu personoituihin lahjoihin. Meiltä löydät lahjoja moneen eri tilanteeseen ja saajalle, olipa kyseessä sitten lahja isälle, lahja naiselle, lahja miehelle tai lahja poikaystävälle. Haluamme auttaa sinua löytämään täydellisen lahjan, joka jää mieleen ja koskettaa saajaansa syvästi.

Lahjaideoita isälle, jolla on jo kaikkea

Lahjan löytäminen isälle voi olla haastavaa, erityisesti jos hänellä tuntuu olevan jo kaikkea. Muokkiksen avulla voit suunnitella henkilökohtaisen lahjan, joka on sekä käytännöllinen että tunteellinen. Valitse esimerkiksi personoitu muki, jossa on isäsi nimi tai kuva, tai yksilöllinen ovimatto, joka muistuttaa häntä sinusta aina kotiin tullessaan.

Katso tästä muutamia esimerkejä lisää, jos tarkoituksena on löytää sopiva lahja isälle:

Papa bear -collegepaita

Collegepaita printillä ja kahdella omalla kuvalla

Kaikki lahjaideat isälle löydät tästä linkistä.

Täydellinen lahja naiselle

Etsitkö lahjaa naiselle, joka arvostaa persoonallisuutta ja yksilöllisyyttä? Muokkikselta löydät laajan valikoiman tuotteita, joita voit personoida juuri hänelle sopiviksi. Olipa kyseessä kaunis akryylinen koriste, persoonallinen taulu tai yksilöllinen tyyny, meillä on vaihtoehtoja, jotka tekevät vaikutuksen.

Tässä myös muita vinkkejä sinulle, jolla on haussa kiva lahja naiselle:

Termospullo omalla kuvalla

Mama bear - collegepaita

 

Yllätä miehesi täydellisellä lahjalla

Lahjan valitseminen miehelle voi olla joskus vaikeaa, mutta Muokkis tekee siitä helppoa. Kun mietit mitä lahjaksi miehelle, harkitse tuotteita, joita hän voi käyttää päivittäin ja jotka muistuttavat häntä sinusta. Personoitu muki, nimikoitu t-paita tai yksilöllinen viltti ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä voit löytää valikoimastamme.

Tästä löydät lisää esimerkkejä:

Matkamuki nimellä ja suloisella hahmolla

Personoitu esiliina/essu

Personoitu lahja omaa valokuvaa hyödyntäen

Oman valokuva on aina oiva tapa luoda täydellinen personoitu lahja. Kun valitset valokuvan jostain yhteisestä tärkeästä hetkestänne, personoitu lahja muistuttaa sinusta ja seikkailuistanne joka päivä. Löydät valikoimastamme monta tähän sopivaa tuotetta, kuten:

Sydänkoriste omalla kuvalla

Valokuvataulu mustalla kehyksellä

Valokuvakoriste neliönmallinen

Canvas- valokuvataulu

acrylic-heart-03-in-use-blank Kappaleen teksti (20)

Lahja poikaystävälle – osoita rakkautesi

Haluatko näyttää poikaystävällesi, kuinka paljon hän merkitsee sinulle? Muokkiksen lahjat tarjoavat mahdollisuuden osoittaa rakkautesi ainutlaatuisella tavalla. Suunnittele personoitu t-paita yhteisellä kuvallanne, luo yksilöllinen taulu, joka kertoo teidän tarinanne, tai valitse jokin muu henkilökohtainen lahja, joka saa hänen sydämensä sykkimään.

Tässä myös listattuna kivoja lahjoja poikaystävälle, sinä toki tiedät parhaiten mikä on juuri hänelle paras vaihtoehto:

Teräsmuki nimellä ja kivalla hahmolla

Collegepaita tikku-ukko-hahmoilla

Olutlasi nimellä, vuosiluvulla ja olutprintillä

 

Työkaverille persoonallinen lahja

Työkaverin muistaminen on tärkeää, ja Muokkiksen valikoimasta löydät lahjoja, jotka sopivat täydellisesti tähän tarkoitukseen. Olipa kyseessä syntymäpäivä, läksiäiset tai jokin muu juhla, personoitu lahja työkaverille jättää varmasti positiivisen vaikutelman. Valitse esimerkiksi kaunis akryylinen koriste, personoitu muki tai t-paita hauskalla tekstillä.

Työkaveria voi myös muistaa hauskalla personoitavalla eväsrasialla.

Lahja ystävälle – muista tärkeää ihmistä elämässäsi

Ystävät ovat elämän suola, ja heitä kannattaa muistaa erityisillä lahjoilla. Muokkiksen valikoimasta löydät täydelliset lahjat ystävälle, jotka kertovat välittämisestä ja arvostuksesta. Personoi kaunis tyyny, jossa on yhteinen kuvanne, tai suunnittele animoitu taulu, joka saa hänet hymyilemään joka kerta sitä katsoessaan.

Toisenlainen lahja – yllätä erilaisella tavalla

Jos etsit jotain todella ainutlaatuista ja erilaista, Muokkis on oikea paikka sinulle. Meiltä löydät toisenlaiset lahjat, jotka erottuvat massasta. Haluatko antaa lahjan, joka jää mieleen pitkäksi aikaa? Suunnittele personoitu viltti, jossa on saajan lempikuva, tai valitse jokin muu innovatiivinen tuote valikoimastamme.

Muokkis tarjoaa laajan valikoiman personoituja lahjoja, jotka sopivat kaikkiin tilaisuuksiin ja kaikille saajille. Olipa kyseessä lahja isälle, lahja naiselle, lahja miehelle, lahja poikaystävälle, lahja työkaverille tai lahja ystävälle, Muokkis auttaa sinua löytämään täydellisen ja ainutlaatuisen lahjan. Tutustu valikoimaamme ja tilaa personoitu lahja, joka yllättää ja ilahduttaa läheisesi!

Edellinen
Muokkis - uniikkeja käsin tehtyjä tuotteita juuri sinulle
Seuraava
Tilaa unohtumaton isänpäivälahja Muokkiksesta!