Lahja työkaverille: Pieni muistaminen työkaverille luo ison vaikutuksen
Uutiset

Lahja työkaverille: Pieni muistaminen työkaverille luo ison vaikutuksen

Työkaverin muistaminen on tärkeää monista syistä. Se ei ainoastaan paranna työilmapiiriä, vaan myös vahvistaa tiimihenkeä ja luo positiivista mieltä koko työpaikalle. Pieni ele voi tehdä suuren vaikutuksen ja osoittaa, että arvostat työkaverisi panosta ja ystävyyttä. Olipa kyseessä syntymäpäivä, vuosipäivä tai yksinkertainen kiitos siitä, että työkaveri on ollut tukenasi, muistaminen on aina arvokasta.

Pienet lahja työkaverille - suuri vaikutus

Vaikka lahja olisi pieni, sen vaikutus voi olla suuri. Hyvin valittu lahja voi parantaa työkaverin päivää ja tuoda iloa pitkään. Tärkeintä on, että lahja on harkittu ja henkilökohtainen, sillä se osoittaa välittämistä ja arvostusta. Yksilöllinen lahja, kuten personoitu tuote, voi tehdä erityisen vaikutuksen. Seuraavaksi esittelemme muutamia erinomaisia lahjaideoita, jotka sopivat täydellisesti työkaverille.

Lahja omalla kuvalla

Oman valokuvan käyttö antaa aina mahdollisuuden luoda jotain ainutlaatuista ja henkilökohtaista. Tämä sydänkoriste on kaunis esine, joka sopii niin työpaikalle kuin kotiin muistuttamaan jostain tärkeästä yhteisestä hetkestänne. Kun lataat sydänkoristeeseen oman valokuvasi, saat luotua juuri sellaisen lahjan kuin haluat.

acrylic-heart-01-complete-blank

Muokkiksen tuoteryhmä - sopiva lahja työkaverille löytyy varmasti

Olemme rakentaneet tuoteryhmiä tiettyjen ihmisryhmien perusteella eli esim. koiraihmiset, vanhemmat tai kumppanit. Luonnollisesti koiranomistajalle voi olla myös lapsia tai päinvastoin, joten eri tuoteryhmistäkin voi löytyä sopiva lahja työkaverille, miehelle tai naiselle, isälle tai äidille ja oikeastaan kenelle tahansa. Kannattaakin siis tutustua kivaan valikoimaamme huolella.

Näistä linkeistä pääset kuitenkin tutustumaan suosituimpiin osastoihimme:

Mukit, lasit ja astiat

Matot

Koiratuotteet

Kissatuotteet

Lahja isälle/miehelle

Lahja vanhemmille/äidille/naiselle

Personoitu muki tai t-paita

Rakas palvelijamme - Kissamuki
Tämä muki on täydellinen lahja kissanystävälle. Personoitu teksti tuo hymyn huulille joka kerta, kun työkaverisi nauttii kahvia tai teetä. Voit löytää tämän ihastuttavan mukin täältä.

Huomenta rakas palvelijamme - Koiramuki
Koiraihmisille suunnattu muki, joka ilahduttaa aamukahvin äärellä. Persoonallinen lahja, joka muistuttaa työkaveriasi sinusta joka päivä. Tilaa tämä muki täältä.

Sanakirjan määritelmä - Personoitu paita
Hauska ja oivaltava lahja, jossa sanakirjan määritelmä tekee paidasta erityisen. Tämä paita sopii erityisesti työkaverille, joka arvostaa huumoria ja persoonallisuutta. Katso tarkemmin täältä.

Lämmittävä ja koskettava lahja

Rutista tätä tyynyä - Personoitu muistotyyny lemmikin kuvalla
Täydellinen lahja lemmikkien ystäville. Tämä personoitu tyyny lemmikin kuvalla tuo lohtua ja lämpöä kotiin. Se on ihana tapa muistaa työkaveria, joka rakastaa lemmikkejään. Tilaa tyyny täältä.

Etuajo-oikeus - Sohvatyyny
Tämä humoristinen tyyny tuo iloa ja huumoria kotiin tai toimistoon. Se on hauska lahja, joka tekee jokaisesta päivästä hieman valoisamman. Voit tilata sen täältä.

Huumoria ja persoonallisuutta työpäivään - personoitu lahja

Toisiaan ärsyttäen - T-paita
Tämä paita on täydellinen lahja työkaverille, jonka kanssa jaat erityisen huumorintajun. Hauska teksti tekee tästä paidasta unohtumattoman lahjan. Löydät tämän persoonallisen paidan täältä.

Netistä löytänyt - Akryylinen sydän
Romanttinen ja kaunis lahja, joka sopii erityisesti läheisille työkavereille. Tämä akryylinen sydän on ihana muistutus ystävyydestä ja välittämisestä. Tilaa tämä kaunis lahja täältä.

Työpaikan tai kodin sisäänkäynti hymyilemään - hauska ovimatto

Lemmikit - Ovimatto
Tämä hauska ovimatto toivottaa kaikki tervetulleiksi hymyillen. Se on erinomainen lahja työkaverille, joka arvostaa huumoria ja kodin sisustusta. Voit tilata tämän ovimaton täältä.

 

Käytännöllinen ja tyylikäs lahja

Lounasrasia omalla nimellä ja hahmolla - Personoitu eväsrasia
Tämä personoitu eväsrasia on täydellinen lahja työkaverille, joka tuo omat eväät töihin. Rasia, jossa on oma nimi ja hahmo, tekee lounastauosta erityisen. Tilaa omasi täältä.

Olutlasi nimellä ja olutlaadulla
Tämä olutlasi on hienostunut lahja työkaverille, joka arvostaa hyvää olutta. Personoitu nimellä ja olutlaadulla, se on ainutlaatuinen lahja, joka sopii moneen tilaisuuteen. Katso tarkemmin täältä.

Viinilasi omalla nimellä tai tekstillä
Täydellinen lahja viinin ystävälle. Tämä personoitu viinilasi on elegantti ja henkilökohtainen, ja se tekee jokaisesta viinihetkestä erityisen. Tilaa viinilasi täältä.

Ovikyltti kotiin tai toimistolle

Persoonallinen ovikyltti voi olla yllätyksellinen ja ilahduttava lahja työkaverille. Ovikyltti voi sopia kotiin, verstaalle tai etähuoneeseen. Tutustu tarkemmin Muokkiksen ovikyltteihin tästä linkistä.

metal-door-plate-03-in-use-blankmetal-door-plate-03-in-use-blankmetal-door-plate-03-in-use-blank

Personoitu lahja ja Live Preview -ominaisuuden edut

Muokkiksen live preview -ominaisuus on ainutlaatuinen työkalu, jonka avulla voit nähdä, miltä personoitu lahja näyttää ennen tilaamista. Tämä ominaisuus varmistaa, että lahja on juuri sellainen kuin haluat ja tuo erityistä iloa vastaanottajalle. Personoitu lahja on aina erityisen uniikki ja koskettaa lahjansaajaa. On siis tärkeää varmistaa, mitä on tilaamassa ja Muokkiksen Live-esikatselu on tässä todella hyödyllinen.

Jos et löydä sopivaa lahjaa valikoimastamme, laita viestiä kauppa@muokkis.fi ja voimme luoda uuden tuotteen myös toiveidesi pohjalta. Samoin voimme tehdä tarjouksen isommalle määrälle, jos haluat muistaa koko henkilökuntaa ja valita henkilöstölahjan, joka on oikeasti persoonallinen.

Edellinen
Tervetuloa Muokkikseen - Anna yllätyksellinen lahja ystävälle
Seuraava
Persoonallinen lahja ystävälle – yllätä läheisesi