Kynnysmatto voi olla muutakin kuin musta kuminpalanen
Uutiset

Kynnysmatto voi olla muutakin kuin musta kuminpalanen

Kun ajatellaan kynnysmattoa, monille meistä mieleen tulee perinteinen musta tai tumma pala kumia, joka voi toki olla käytännöllinen, mutta rehellisesti sanottuna tylsä valinta. Muokkiksen valikoimasta löydät kuitenkin ovimattoja, jotka ovat paljon enemmän kuin vain käytännöllisiä. Ovimatto voi olla tyylikäs, hauska ja jopa personoitu omalla kuvalla! Jos perheestäsi löytyy lemmikkejä, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Hauska ovimatto piristää päivää

Hauska ovimatto on loistava tapa toivottaa vieraat tervetulleiksi ja aloittaa heidän vierailunsa hymyssä suin. Muokkiksen valikoimasta löytyy ovimattoja, joissa on humoristisia tekstejä ja kuvia, jotka saavat varmasti hymyn huulille. Esimerkiksi Hemmotellut lemmikit-ovimatto kertoo heti, kuka talossa on pomo.

Ovimatto omalla kuvalla – Personoi kotisi sisäänkäynti

Personoitu ovimatto omalla kuvalla antaa sinulle mahdollisuuden tehdä kotiovestasi ainutlaatuinen. Voit lisätä mattoon esimerkiksi lemmikkisi kuvan tai jonkin hauskan tekstin, joka sopii juuri sinun kotiisi. Muokkiksen Vierailusäännöt-personoitu ovimatto omien koirien kuvilla on ihana tapa toivottaa vieraat tervetulleiksi ja kertoa talon säännöistä hauskalla tavalla.

Kynnysmatto ulos – Kestävä ja kaunis

Ulko-ovimaton tulee olla sekä kestävä että tyylikäs. Muokkiksen ovimatot ulkokäyttöön ovat valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät sääolosuhteita ja säilyvät kauniina pitkään. Kynnysmatto ulos on käytännöllinen tapa pitää koti puhtaana, sillä se estää lian ja kosteuden kulkeutumisen sisätiloihin. Valikoimastamme löydät kynnysmattoja ulkokäyttöön eri kokoisina ja tyyleinä, jotka sopivat täydellisesti kotiisi.

Kynnysmatto ulkokäyttöön – Tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä

Kun tarvitset maton, joka kestää kovaa käyttöä ulkotiloissa, valitse kynnysmatto ulkokäyttöön Muokkiksen valikoimasta. Meidän kynnysmatot on suunniteltu kestämään kaikki vuodenajat ja säilyttämään kauniin ulkonäkönsä pitkään. Näin voit nauttia siististä ja tyylikkäästä sisäänkäynnistä ympäri vuoden.

Ovimatto – Ensivaikutelman luoja

Ovimatto on yksi ensimmäisistä asioista, jonka vieraasi näkevät astuessaan kotiisi. Siksi sen valintaan kannattaa panostaa. Valitse ovimatto, joka kuvastaa tyyliäsi ja toivottaa vieraat tervetulleiksi hauskalla ja lämpimällä tavalla. Muokkiksen Lemmikit-ovimatto on täydellinen valinta, jos haluat tuoda esille rakkautesi lemmikkeihin ja tehdä vierailijoiden päivästä hieman valoisamman.

Ovimatto voi olla ilahduttava personoitu lahja

Kynnysmatto voi olla paljon muutakin kuin musta kuminpalanen. Muokkiksen laajasta ovimatto- ja kynnysmatto-valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon, joka yhdistää käytännöllisyyden, tyylin ja persoonallisuuden. Ovimatto voikin olla täydellinen personoitu lahja ystävälle tai itsellesi. Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä uusi suosikkimattosi! Muokkis tarjoaa ovimatot, jotka tekevät ensivaikutelmasta unohtumattoman.

Edellinen
Lahja poikaystävälle - Yllätä rakkaasi iloisesti
Seuraava
Lahjaidea hukassa? Tässä ovat Muokkiksen TOP3-suosikit!