Personoitava ovikyltti, jonka tekstit ja hahmot ovat asiakkaan muokattavissa.
Uutiset

Tilaa hauska ja persoonallinen ovikyltti Muokkiksesta

Muokkiksen ovikyltit tuovat kotiin ripauksen huumoria ja persoonallisuutta! Ne ovat täydellinen tapa toivottaa vieraat tervetulleiksi ja kertoa kodin säännöistä hauskalla tavalla. Hauska ovikyltti on erinomainen tuparilahja, synttärilahja, isänpäivälahja tai persoonallinen lahja mihin tahansa erityiseen tilaisuuteen. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri oikea kyltti omaksi tai läheisesi lahjaksi!

1. Persoonallinen ovikyltti lemmikkihahmoilla

Lemmikkihahmoilla varustettu persoonallinen ovikyltti on täydellinen valinta eläinten ystäville! Tämä kyltti antaa mahdollisuuden lisätä oman lemmikin kuvan ja nimen, tehden siitä erityisen henkilökohtaisen. Se on loistava lahjaidea perheelle, joka rakastaa lemmikkejään tai tuparilahjaksi, joka saa varmasti hymyn huulille.

Ovikyltit nyt valikoimassa! (2)

2. Hauska ja persoonallinen ovikyltti - lahja pariskunnalle

Etsitkö lahjaa pariskunnalle, jolla on pilkettä silmäkulmassa? Tämä ovikyltti on hauska tapa toivottaa vieraat tervetulleiksi kotiin, jossa vallitsee rakkaus ja huumori. Kyltin teksti ja tyyli voidaan personoida pariskunnan nimillä tai hauskalla viestillä, tehden siitä täydellisen lahjan esimerkiksi hääpäiväksi tai syntymäpäiväksi.

Ovikyltit nyt valikoimassa! (2)

3. Ovikyltti kesäkeittiöön omalla tekstillä - kiva vieminen mökille

Kesäkeittiöön suunniteltu ovikyltti on ihastuttava lisä kesämökin tai puutarhan tunnelmaan. Tämä kyltti sopii täydellisesti grillimestarin keittiöön ja on personoitavissa omalla tekstillä. Se on loistava lahjaidea grillauksen ystävälle tai kesäjuhliin, jossa ruoanlaitto on keskeisessä roolissa.

metal-door-plate-03-in-use-blank

4. Persoonallinen ovikyltti autotalliin tai verstaalle - hauska lahja miehelle

Autotalli- tai verstaskyltti on täydellinen lahja miehelle, joka rakastaa viettää aikaa verstaassa tai autotallissa. Tämä kyltti tuo persoonallisuutta ja tyyliä tilaan, jossa syntyvät monet luovat projektit ja korjaukset. Se voidaan personoida halutulla nimellä tai tekstillä, jonka vuoksi se on ainutlaatuinen isänpäivälahja tai synttärilahja

Ovikyltti, joka soveltuu esimerkiksi verstaaseen tai autotalliin. Teksti on muokattavissa ja kuviossa näkyy useita eri työkaluja.

5. Ovikyltti omalla nimellä - Miesluola

Tämä "Miesluola" ovikyltti on täydellinen lisä miehen omaan tilaan, olipa se sitten autotalli, verstas tai kotitoimisto. Personoi kyltti saajan nimellä ja tee siitä ainutlaatuinen lahja, joka kertoo kävijöille, kenen valtakunnassa he ovat. Tämä kyltti on hauska ja omaperäinen lahjaidea miehelle, joka arvostaa omaa rauhaa ja tilaa.

metal-door-plate-03-in-use-blank

6. Ovikyltti omalla tekstillä - Autotalli

Autotallin ovikyltti omalla tekstillä on erinomainen lahjaidea käsistään kätevälle henkilölle, joka viettää paljon aikaa autotallissa. Kyltin personointi mahdollistaa ainutlaatuisen viestin lisäämisen, joka tekee lahjasta erityisen henkilökohtaisen. Se sopii hyvin tuparilahjaksi tai syntymäpäivälahjaksi.

7. Hauska ovikyltti kivoilla hahmoilla

Nimikyltti hauskoilla hahmoilla tuo iloisen tunnelman kotiin. Tämä ovikyltti voidaan personoida oman perheen jäsenten hahmoilla ja nimillä, tehden siitä leikkisän ja lämpimän lisän ulko-oveen. Se on täydellinen lahja perheelle, joka rakastaa erottua ja toivottaa vieraat tervetulleeksi hauskalla tavalla. Tämä on myös kiva valinta silloin, kun etsinnässä on hauska tuparilahja.

metal-door-plate-03-in-use-blank

8. Ovikyltti kotitoimistoon

Onko sinulla kaveri, joka on AINA etänä? Kotitoimistoon tarkoitettu ovikyltti on loistava valinta etätyöläiselle tai kotitoimiston omistajalle. Tämä kyltti tuo järjestystä ja selkeyttä työtilaan, auttaen säilyttämään keskittymisen ja työrauhan. Personoitavalla tekstillä voit lisätä oman viestisi, joka tekee tästä käytännöllisestä lahjasta vielä henkilökohtaisemman.

Ovikyltti, joka sopii esimerkiksi kotikonttorille. Ovikyltissa on muokattava teksti ja etätyötä muistuttava kuvio.

9. Ovikyltti valitsemallasi taustakuviolla - persoonallinen tupaantuliaislahja

Valitse oma taustakuva ja personoi kyltti juuri oman tyylisi mukaan! Tämä ovikyltti tarjoaa mahdollisuuden lisätä omaa persoonallisuutta kodin sisustukseen. Voit valita taustakuvan ja lisätä oman tekstin, tehden siitä täydellisen lahjan mihin tahansa kotiin. Tämä on erinomainen valinta silloin, kun sinun pitäisi löytää persoonallinen tupaantuliaislahja.

metal-door-plate-03-in-use-blank

10. Ovikyltti perhehahmoilla - "Kai soitit etukäteen?"

Perhehahmoilla varustettu ovikyltti "Kai soitit etukäteen?" on täydellinen yhdistelmä huumoria ja vieraanvaraisuutta. Tässä kiteytytyy myös suomalaisuus, kylään saa tulla, mutta vain etukäteen ilmoittaen. Tämä kyltti sopii erityisesti perheille, jotka arvostavat omaa rauhaa mutta myös huumoria. Personoitava hahmoilla ja nimillä, tämä kyltti tekee vaikutuksen kaikkiin vieraisiin heti ovella!

metal-door-plate-03-in-use-blank

Löydä täydellinen ovikyltti Muokkiksesta

Muokkiksen ovikyltit ovat täydellinen tapa tuoda kotiin persoonallisuutta ja huumoria. Olitpa etsimässä lahjaa ystävälle, perheelle tai itsellesi, löydät varmasti valikoimastamme jotain sopivaa. Tutustu kaikkiin ovikyltteihimme täällä ja tilaa omasi jo tänään! Mikäli et löydä valikoimastamme sinulle sopivaa ovikylttiä, niin tehdään sinulle sellainen! Laita viestiä kauppa@muokkis.fi ja jatketaan suunnittelua yhdessä :)

Edellinen
Persoonallinen lahja ystävälle – yllätä läheisesi